Win: Kosmoo, het (voorlees)boek

kosmoo-website

kosmoo-boek Zijn er dieven op pad? Hebben buitenaardse wezens iemand ontvoerd? Robbe, Ellis en Kosmoo zoeken het uit! Pak dit spannende boek beet en ga met onze helden mee op avontuur. Twee superspannende tv-verhalen boordevol leuke foto’s, geknipt voor beginnende lezertjes. Ben je dapper en ben je een durver? Kosmoo wacht op jou!

Advertentie

Kosmoo komt uit op 16/11/2016, prijs: €9,99

Doe mee met onze wedstrijd en maak kans op dit boek!

Hoe kan je winnen?

Advertentie

Simpel, zoek het antwoord op onderstaande vraag en sms dan WOEF spatie OPLOSSING spatie JOUW E-MAILADRES naar 6016.
Je kan deelnemen tot 23 november 2016.
Hoe heet de bouvier die Kosmoo vertolkt in de gelijknamige reeks?

Boris – Bouvie – Boran

Deze wedstrijd loopt t.e.m 23/11/2016. Deelnamekost bestaat uit 2 berichten van e1 (totaal e2 per deelname). De winnaars worden persoonlijk verwittigd. Codeboy.be  Beversebaan 35 te 2070 Zwijndrecht. –  info@codeboy.be. De persoonsgegevens die Woef verzamelt van de deelnemers vallen onder toepassing van de wet Avan 8 december 1992 m.b.t. de bescherming van de persoonlijke levenssfeer. Zij kunnen worden opgenomen in een lezersbestand dat aan derden kan doorgegeven worden en/of voor intern gebruik en/of voor direct mailing kan aangewend worden.

Maak deel uit van onze roedel...

In een tijd als deze is het een uitdaging om betrouwbare informatie te vinden. WOEF helpt je echter het kaf van het koren te scheiden. Onze journalistiek wordt mogelijk gemaakt door betalende lezers en zorgt ervoor dat wij je op de hoogte kunnen houden van alles wat er gebeurt in de hondenwereld. Als abonnee ben jij de drijvende kracht achter onze verrassende verhalen en onmisbare informatie voor ieder hondenbaasje. Steun ons vandaag nog door een abonnement te nemen en krijg er een cadeaubon van Maxi Zoo bovenop.  Zo word jij ook een deel van onze roedel!

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]