Woef zoekt kandidaten voor “Mijn hond & ik”

Voor onze rubriek “Mijn hond & ik” zijn we op zoek naar hondenbaasjes die een bijzonder verhaal over hun hond hebben te vertellen. Dat kan van alles zijn: een spannend avontuur dat je samen met je hond meemaakte, een speciale hobby waarbij je hond wordt betrokken of bijvoorbeeld een uitzonderlijke gebeurtenis in jouw leven waarbij je hond heeft geholpen om erdoor te komen.

Advertentie

Wil jij graag eens samen met jouw hond in Woef schitteren? Stuur dan snel een mailtje met als titel “Mijn hond & ik” naar redactie@woef.be.
Vermeld in enkele zinnen waarom de band met jouw hond zo bijzonder is. Wie weten komen we binnenkort wel bij jou langs.

Advertentie

Foto’s: Shutterstock

Maak deel uit van onze roedel...

In een tijd als deze is het een uitdaging om betrouwbare informatie te vinden. WOEF helpt je echter het kaf van het koren te scheiden. Onze journalistiek wordt mogelijk gemaakt door betalende lezers en zorgt ervoor dat wij je op de hoogte kunnen houden van alles wat er gebeurt in de hondenwereld. Als abonnee ben jij de drijvende kracht achter onze verrassende verhalen en onmisbare informatie voor ieder hondenbaasje. Steun ons vandaag nog door een abonnement te nemen en krijg er een cadeaubon van Maxi Zoo bovenop.  Zo word jij ook een deel van onze roedel!

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]