Woefchallenge juni: trucjestijd

Woefchallenge juni wondermooi

Doe mee met onze maandelijkse fotochallenge en maak kans op een proefabonnement (drie maanden) op WOEF. De winnende foto publiceren we in de volgende editie van WOEF. Fotografe An Smedts (Hondermooi) geeft tips voor nog mooiere foto’s. Deze maand is het thema “trucjes. 

Advertentie

Maak een leuke foto van je hond en zijn favoriete trucje! Kan hij pootjes geven als de beste? Zwaaien, dansen of zijn kopje plat leggen? Probeer dit op een originele manier vast te leggen! Kent je hond geen trucje? Het is nooit te laat om samen aan de slag te gaan en er eentje aan te leren!

Post je foto op Instagram met de hashtag #woefchallenge en vermeld in het bijschrift “Mijn hond en zijn favoriete trucje voor de Woefchallenge”. De leukste foto wordt volgende maand gepubliceerd in WOEF!

Advertentie

FOTOGRAFIETIPS
An Smedts:
– Veel honden voeren hun trucje kort en krachtig uit dus snel zijn is de boodschap!
– Als het een bewegend trucje is, gebruik dan een hoge sluitertijd (1/1000) om beweging te bevriezen.
– Probeer altijd een oog zichtbaar te hebben in je foto en stel hierop scherp.
– Respecteer de hond en bouw voldoende rust in zodat je hond niet te lang achter elkaar in dezelfde houding moet zitten, zo blijft het leuk voor iedereen!

Maak deel uit van onze roedel...

In een tijd als deze is het een uitdaging om betrouwbare informatie te vinden. WOEF helpt je echter het kaf van het koren te scheiden. Onze journalistiek wordt mogelijk gemaakt door betalende lezers en zorgt ervoor dat wij je op de hoogte kunnen houden van alles wat er gebeurt in de hondenwereld. Als abonnee ben jij de drijvende kracht achter onze verrassende verhalen en onmisbare informatie voor ieder hondenbaasje. Steun ons vandaag nog door een abonnement te nemen en krijg er een cadeaubon van Maxi Zoo bovenop.  Zo word jij ook een deel van onze roedel!

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]