Zo slaapt de hond van celebs: onder een dekentje van 5.000 euro

Foto: Instagram/@victoriabeckham

Advertentie

Gezellig in de zetel knuffelen onder een dekentje: ook de celebrities doen het. Zij het in stijl, want ten huize van de Beckhams ligt de hond niet onder een alledaags fleecedekentje. Neen, Olive, de cockerspaniël van David en Victoria Beckham wordt toegedekt met een peperduur dekentje van het merk Louis Vuitton Het lapje stof kost 4.600 pond, oftewel ongeveer 5.300 euro.

Victoria Beckham, die een foto van manlief met hond onder het beruchte dekentje op Instagram postte, kreeg bakken commentaar over haar op sociale media. ‘Dat dekentje is meer waard dan het bedrag dat ik moet ophoesten voor een huurwaarborg’, schreef een verbouwereerde Instagramgebruiker. ‘De Beckhams zouden dat bedrag beter aan dierenasielen storten’, protesteren vele anderen. 

Advertentie

Of zo’n dekentje van 5.000 euro ook zachter is dan een fleece van vijf euro? Olive, zich compleet onbewust van alle commotie, lijkt er op de foto alleszins knus onder te liggen. Maar het zal haar een worst wezen, met een aftands dekentje zou ze waarschijnlijk even gezellig op de borstkas van mister Beckham liggen… 

Foto: Instagram/@victoriabeckham

Maak deel uit van onze roedel...

In een tijd als deze is het een uitdaging om betrouwbare informatie te vinden. WOEF helpt je echter het kaf van het koren te scheiden. Onze journalistiek wordt mogelijk gemaakt door betalende lezers en zorgt ervoor dat wij je op de hoogte kunnen houden van alles wat er gebeurt in de hondenwereld. Als abonnee ben jij de drijvende kracht achter onze verrassende verhalen en onmisbare informatie voor ieder hondenbaasje. Steun ons vandaag nog door een abonnement te nemen en krijg er een cadeaubon van Maxi Zoo bovenop.  Zo word jij ook een deel van onze roedel!

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]