1 op 2 verkiest hond boven partner

Honden hebben een grote invloed op het liefdesleven van hun hond. Althans, dat blijkt uit een onderzoek van Rover.com, een Amerikaanse zoekertjessite die petsitters en hondenbaasjes in contact brengt. 54 procent van de ondervraagden geeft toe dat hij zijn relatie zou beëindigen als het niet klikt met de hond. Tijdens een week vakantie zou 47 procent eerder zijn viervoeter missen dan zijn partner. Een nieuwe partner moet ook meteen gescreend worden door Max, want 1 op 4 neemt zijn hond mee op date.
Vele hondenbaasjes twijfelen af en toe of hun huisdier hen wel leuk vindt. Iedere maand typen ongeveer 3.000 personen de zoekopdracht ‘Does my dog love me?’ in op Google. En ook op Facebook en Instagram zijn onze harige vrienden opvallend aanwezig. 2 op 3 hondenbaasjes geeft toe dat hij meer foto’s neemt van zijn hond dan van vrienden of familie. Zelfs bij thuiskomst moeten onze menselijke metgezellen het bekopen. 56 procent begroet eerst het huisdier en zegt dan pas ‘hallo’ tegen zijn andere huisgenoten.

Advertentie
Advertentie

Maak deel uit van onze roedel...

In een tijd als deze is het een uitdaging om betrouwbare informatie te vinden. WOEF helpt je echter het kaf van het koren te scheiden. Onze journalistiek wordt mogelijk gemaakt door betalende lezers en zorgt ervoor dat wij je op de hoogte kunnen houden van alles wat er gebeurt in de hondenwereld. Als abonnee ben jij de drijvende kracht achter onze verrassende verhalen en onmisbare informatie voor ieder hondenbaasje. Steun ons vandaag nog door een abonnement te nemen en krijg er een cadeaubon van Maxi Zoo bovenop.  Zo word jij ook een deel van onze roedel!

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]