2020, het jaar van de staycation

Deejay is een 7-jarige staffordshire bulterriër die ieder jaar met zijn baasjes Sophie en Benito op vakantie gaat naar Oostenrijk. Dit jaar kozen zij echter voor een staycation. Deejay mocht de hele zomer lang de mooiste plaatsjes van België verkennen.

Advertentie

Geen hotel, geen mobilhome, geen caravan maar een coole daktent is alles wat deze drie musketiers nodig hadden om er een topvakantie van te maken. 

Deejay was meer dan welkom op zowat alle plaatsen die zij hebben bezocht. Dat is helaas niet vanzelfsprekend, want er bestaan nogal wat vooroordelen over zijn ras. Onterecht, want Deejay is misschien wel één van de liefste honden ter wereld. Kusjes en knuffels geven is het liefste wat hij doet, of het nu andere honden, kinderen of ezeltjes zijn. 

Advertentie

De zomer is bijna voorbij maar het avontuur zeker niet. Deejay mag deze wintervakantie opnieuw gaan kamperen.Wil je hun avonturen meevolgen? Dat kan! Je kan hen volgen via Instagram (@roofdogadventure) of via TikTok (@benitosophiedesae).

Maak deel uit van onze roedel...

In een tijd als deze is het een uitdaging om betrouwbare informatie te vinden. WOEF helpt je echter het kaf van het koren te scheiden. Onze journalistiek wordt mogelijk gemaakt door betalende lezers en zorgt ervoor dat wij je op de hoogte kunnen houden van alles wat er gebeurt in de hondenwereld. Als abonnee ben jij de drijvende kracht achter onze verrassende verhalen en onmisbare informatie voor ieder hondenbaasje. Steun ons vandaag nog door een abonnement te nemen en krijg er een cadeaubon van Maxi Zoo bovenop.  Zo word jij ook een deel van onze roedel!

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]