Asieldieren schitteren op kerstkaarten

Asieldieren kerstkaarten

Het dierenasiel van Gent verkoopt originele kerstkaarten met daarop foto’s van z’n viervoetige bewoners. Zo kan je de beste wensen doen aan je dierbaren én tegelijkertijd asielhonden een hart onder de riem steken.

Advertentie

Kevin Vankeirsbilck, pr- en socialemediaverantwoordelijke van Dierenasiel Gent deed onlangs een bijzondere fotoshoot. Enkele honden en katten die in het asiel verblijven, gingen op de foto in een kerstdecor. Van de beste beelden werden kerstkaarten gemaakt, die het asiel verkoopt. ‘Dat zorgt niet alleen voor inkomsten om onze dagelijkse werking te financieren, maar omdat de kaartjes worden rondgestuurd krijgen onze asieldieren zo ook meer visibiliteit’, zegt Kevin. ‘Met deze actie hopen we dat meer mensen hun weg vinden naar een dierenasiel.’

Het is de derde keer dat Dierenasiel Gent een soortgelijke actie organiseert. ‘Vorig jaar waren de katten het makkelijkst om te fotograferen, dit jaar is het omgekeerd’, lacht Kevin. ‘Van een hond kan je makkelijk de aandacht trekken om naar de lens te kijken, bijvoorbeeld met wat lekkers. Bij katten zijn het vooral spontane foto’s, omdat zij eerder het decor gaan verkennen.

Advertentie

Een pakketje met 5 kaarten kost € 10. Je kan de kaarten hier bestellen.
Meer info: Dierenasielgent.be.

Foto: © Kevin Vankeirsbilck

Maak deel uit van onze roedel...

In een tijd als deze is het een uitdaging om betrouwbare informatie te vinden. WOEF helpt je echter het kaf van het koren te scheiden. Onze journalistiek wordt mogelijk gemaakt door betalende lezers en zorgt ervoor dat wij je op de hoogte kunnen houden van alles wat er gebeurt in de hondenwereld. Als abonnee ben jij de drijvende kracht achter onze verrassende verhalen en onmisbare informatie voor ieder hondenbaasje. Steun ons vandaag nog door een abonnement te nemen en krijg er een cadeaubon van Maxi Zoo bovenop.  Zo word jij ook een deel van onze roedel!

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]