Dankbare smile: Puppy glimlacht wanneer hij uit brand wordt gered

hond gered uit brand

Vorige week werd de brandweer van Baltimore County in het Amerikaanse Maryland plots opgeroepen om een brand in een flatgebouw te blussen. Het brandweerkorps slaagde er gelukkig snel in om de vlammen te doven en om een puppy uit het brandende gebouw te redden. Terwijl brandweerman Walter Sanders het doodsbange diertje uit zijn hachelijke situatie redde, werd dit mooie moment op foto vastgelegd, en wat zien we… de pup lijkt wel te lachen! Alsof hij zo opgelucht en dankbaar was dat iemand hem kwam redden. De foto ging intussen viraal op Facebook en deed zo nog meer mensen glimlachen! Maar wie was er nog het meest blij van allen? De baasjes, die eindelijk hun geliefde gezinshond weer in de armen konden sluiten!

Advertentie
Advertentie
Hond brand gered
Het brandweerkorps was gelukkig snel genoeg ter plaatse om de vlammen te doven (©Providence Volunteer Fire Company/Facebook)
hond uit brand gered
Nadat hij gered werd, kon het geluk van dit hondje niet meer op (©Providence Volunteer Fire Company/Facebook)
hond gered brandend huis
De foto van het “lachende” hondje werd massaal gedeeld op Facebook (©Providence Volunteer Fire Company/Facebook)

Maak deel uit van onze roedel...

In een tijd als deze is het een uitdaging om betrouwbare informatie te vinden. WOEF helpt je echter het kaf van het koren te scheiden. Onze journalistiek wordt mogelijk gemaakt door betalende lezers en zorgt ervoor dat wij je op de hoogte kunnen houden van alles wat er gebeurt in de hondenwereld. Als abonnee ben jij de drijvende kracht achter onze verrassende verhalen en onmisbare informatie voor ieder hondenbaasje. Steun ons vandaag nog door een abonnement te nemen en krijg er een cadeaubon van Maxi Zoo bovenop.  Zo word jij ook een deel van onze roedel!

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]