Gezocht: Halloweenhonden

Halloween hond

Binnenkort is het weer H-h-h-halloween, brrrr. Tijd om te griezelen. En wat is er leuker dan dat samen met je hond te doen!

Advertentie

Wij zijn op zoek naar leuke Halloweenfoto’s en verhalen. Ben jij al eens op trick-or-treattocht geweest met je hond? Heeft jouw hondenschool al eens een griezelwandeling georganiseerd? Of heb jij je hond al eens een originele Halloweenoutfit aangemeten? Stuur een foto van jouw verklede hond en/of jouw Halloweenverhaal naar redactie@woef.be.

De leukste verhalen en foto’s worden gepubliceerd in het oktobernummer.

Advertentie

Foto: © Shutterstock

Maak deel uit van onze roedel...

In een tijd als deze is het een uitdaging om betrouwbare informatie te vinden. WOEF helpt je echter het kaf van het koren te scheiden. Onze journalistiek wordt mogelijk gemaakt door betalende lezers en zorgt ervoor dat wij je op de hoogte kunnen houden van alles wat er gebeurt in de hondenwereld. Als abonnee ben jij de drijvende kracht achter onze verrassende verhalen en onmisbare informatie voor ieder hondenbaasje. Steun ons vandaag nog door een abonnement te nemen en krijg er een cadeaubon van Maxi Zoo bovenop.  Zo word jij ook een deel van onze roedel!

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]