Japanse man spendeert meer dan 14.000 euro om eruit te zien als hond

hondenkostuum

YouTuber Toco liet een kostuum maken waardoor hij er nu uitziet als een Schotse collie. Zijn droom ging in vervulling: een wandeling maken op straat als een hond!

Advertentie

Een dierenliefhebber uit Japan telde 14.500 euro neer voor een realistisch hondenkostuum, omdat hij eruit wilde zien als een Schotse collie, zijn lievelingshondenras. De outfit werd gemaakt door Zeppet, een Japans bedrijf dat kostuums maakt voor films en reclamespots. Het maken duurde veertig dagen.

In zijn meest recente YouTube-video zien we de Japanse man, alleen gekend onder zijn hondennaam “Toco”, op vier poten wandelen, kunstjes doen op straat en andere honden ontmoeten. Wie heel goed kijkt naar de video’s, ziet dat de “hond” buitenshuis doorschijnende sandaaltjes draagt, zodat hij zijn peperduur kostuum niet vuil zou maken. Toco heeft intussen meer dan 30.000 abonnees op YouTube. (Tekst gaat verder onder foto.)

Hondenkostuum

Advertentie

De identiteit van de man in het hondenkostuum blijft een geheim. Toco wil dat zijn gezicht voor de wereld verborgen blijft, uit angst voor de reacties. ‘Ik wil niet dat mijn hobby’s bekend raken, zeker niet bij de mensen met wie ik werk’, vertelde hij aan Daily Mail Online. Zijn wens om een dier te worden is geen bevlieging. ‘Al sinds ik klein was, wilde ik een dier worden.’ En nu is zijn droom eindelijk uitgekomen.

Bron: Daily Mail
Foto: I want to be an animal / YouTube

Maak deel uit van onze roedel...

In een tijd als deze is het een uitdaging om betrouwbare informatie te vinden. WOEF helpt je echter het kaf van het koren te scheiden. Onze journalistiek wordt mogelijk gemaakt door betalende lezers en zorgt ervoor dat wij je op de hoogte kunnen houden van alles wat er gebeurt in de hondenwereld. Als abonnee ben jij de drijvende kracht achter onze verrassende verhalen en onmisbare informatie voor ieder hondenbaasje. Steun ons vandaag nog door een abonnement te nemen en krijg er een cadeaubon van Maxi Zoo bovenop.  Zo word jij ook een deel van onze roedel!

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]