Karen ontwerpt hilarische leiband: Aaien? Eén euro alstublieft!

hond aaien halsband

Met deze “aaien €1”-leiband, gemaakt door Karen François, verdient jouw hond zichzelf terug! Karen ken je misschien van de “Ik wil naar huis”-zakken en andere grappige gadgets. Sinds de komst van haar kleine Brusselse griffon Clémentine, werd ze zich ervan bewust hoe graag mensen zo’n klein monster aaien. En ze gaf er een grappige draai aan. Wie een leiband koopt, haalt niet enkel een uniek item (en gegarandeerd grappige situaties) in huis, maar draagt ook z’n brokje bij voor het goede doel. Per leiband gaat er €1 naar de Dierenbescherming Mechelen. Voor de fotocampagne stonden enkele kleppers uit de dierenopvang model, en hoe! De bedoeling is niet alleen om de leiband, maar ook de Dierenbescherming en bovenal asielhonden, in de spotlight te zetten.

Advertentie

De leibanden vind je hier.

hond aaien leiband

Loebas: Bullmastiff
“Loebasje” is negen jaar en werd afgestaan wegens scheiding. Deze vriendelijke reus zit in het Old but Gold-programma van de dierenbescherming, waarbij de medische kosten en opvolging door het dierenasiel gedragen worden. Helaas vinden oude honden moeilijker een thuis omdat er vaak extra kosten en zorgen bij komen kijken. Natuurlijk verdienen deze beestjes het ook om hun laatste weken of maanden door te brengen in een liefdevolle omgeving!

hond aaien leiband

Flo: de Amerikaanse buldog
Flo, Flo’ke voor de vrienden, is een Amerikaanse buldog van vijf jaar oud. Ze werd binnengebracht door de politie nadat haar baasje overleed. Flo’ke (want we zijn al vrienden, toch?) is over het algemeen rustig, maar heeft ook een speels kantje. Zodra je haar vertrouwen wint, bloeit ze helemaal open en is ze echt een fijne, zachtaardige woef.

Advertentie

Viktor: Jackrussellterriër
De dierenbescherming kreeg recent een twintigtal kleine hondjes, grotendeels (kruising)naakthonden binnen via een inbeslagname. Ze leefden met een groot aantal in erg onhygiënische omstandigheden en moeten nog alles leren.

hond aaien leiband

Fons: Chihuahua
Fons komt van dezelfde inbeslagname als Viktor

 

Meer info over de hondjes:
www.dierenbeschermingmechelen.be 
Foto’s: Jana Germanus

Maak deel uit van onze roedel...

In een tijd als deze is het een uitdaging om betrouwbare informatie te vinden. WOEF helpt je echter het kaf van het koren te scheiden. Onze journalistiek wordt mogelijk gemaakt door betalende lezers en zorgt ervoor dat wij je op de hoogte kunnen houden van alles wat er gebeurt in de hondenwereld. Als abonnee ben jij de drijvende kracht achter onze verrassende verhalen en onmisbare informatie voor ieder hondenbaasje. Steun ons vandaag nog door een abonnement te nemen en krijg er een cadeaubon van Maxi Zoo bovenop.  Zo word jij ook een deel van onze roedel!

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]