Londense huisbaas rekent maandelijks 86 euro extra huurgeld aan voor huisdier

Huisdier huurgeld

Toen de Britse Hannah Louise op een immozoekertjessite een advertentie zag van een “huisdiervriendelijke” verhuurder, viel haar mond open van verbazing. Ze postte een screenshot van het zoekertje op X (voorheen bekend als Twitter) met als bijschrift: ‘Soms denk ik dat verhuurders niets meer kunnen doen wat ik nog shockerend vind en dan komen ze af met “huisdierhuurgeld”.’ (Tekst gaat verder onder afbeelding.)

Advertentie

huisdier huurgeld

Het zoekertje gaat over een appartement met twee slaapkamers en twee badkamers in Londen dat te huur staat voor 2.497 euro per maand. In de tekst wordt vermeld dat het om een appartement van een “huisdiervriendelijke huisbaas” gaat – huisdieren zijn dus toegelaten – maar dat er wel maandelijks een extra bedrag van 86 euro voor wordt aangerekend.

Advertentie

Op de X-post van Hannah kwamen er enkele opmerkelijke reacties. Eén persoon mailde haar met de boodschap dat er in zijn appartementsgebouw 29 euro wordt aangerekend voor het houden van hamsters. Een andere persoon schreef: ‘Wij betalen maandelijks 57 euro voor onze hond’. En nog iemand anders liet weten elke maand 15 euro extra neer te tellen voor een hond.

Bron: Metro UK
Foto: © Shutterstock

Maak deel uit van onze roedel...

In een tijd als deze is het een uitdaging om betrouwbare informatie te vinden. WOEF helpt je echter het kaf van het koren te scheiden. Onze journalistiek wordt mogelijk gemaakt door betalende lezers en zorgt ervoor dat wij je op de hoogte kunnen houden van alles wat er gebeurt in de hondenwereld. Als abonnee ben jij de drijvende kracht achter onze verrassende verhalen en onmisbare informatie voor ieder hondenbaasje. Steun ons vandaag nog door een abonnement te nemen en krijg er een cadeaubon van Maxi Zoo bovenop.  Zo word jij ook een deel van onze roedel!

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]