Maak een filmposter van je hond met AI: Zo werkt de virale Pixar-trend

dog pixar movie poster

Je Instagram- en Facebookfeed staat er vol van: Filmposters van honden in de stijl van Disney Pixar, gecreëerd met het artificiliële-intelligentiesysteem Dall ·E 3.  Ook jij kan zo’n beelden creëeren van jouw hond. We leggen je hier uit hoe je dat doet.

Advertentie

Stap 1:
Google “Bing create” of klik rechtstreeks op deze link: https://www.bing.com/create.

Stap 2:
Mogelijks moet je een account creëren. Je kan ook inloggen met je gmail-account.

Stap 3:
Typ in het invulvak een nauwkeurige beschrijving van wat je precies wil en hoe je hond eruit ziet. Hieronder de tekst die wij ingaven:
‘An animated Disney Pixar movie poster in the theme of Halloween about two dogs. The first dog is a brindle greyhound named Pizza. The second dog is named Barney. He is an old, skinny, black mixed breed black dog, with short hair and a white marking above his nose, a white star on his chest and white paws.

Pixar filmposter hond

Stap 4:
Klik op “create”. Misschien is het resultaat nog niet helemaal wat je in gedachten had, maar dan kan je de beschrijving even aanpassen en nog eens op create klikken.

Stap 5:
Download je foto’s en deel ze op sociale media.

Advertentie

Wij probeerden het ook uit en creëerden een filmposter van onze redactiehonden Barney en Pizza in het thema “Halloween” en in het thema “herfst”. Hieronder de resultaten: dog pixar movie poster

 

Beelden: Gecreëerd met Dall ·E 3 via Bing.com

Maak deel uit van onze roedel...

In een tijd als deze is het een uitdaging om betrouwbare informatie te vinden. WOEF helpt je echter het kaf van het koren te scheiden. Onze journalistiek wordt mogelijk gemaakt door betalende lezers en zorgt ervoor dat wij je op de hoogte kunnen houden van alles wat er gebeurt in de hondenwereld. Als abonnee ben jij de drijvende kracht achter onze verrassende verhalen en onmisbare informatie voor ieder hondenbaasje. Steun ons vandaag nog door een abonnement te nemen en krijg er een cadeaubon van Maxi Zoo bovenop.  Zo word jij ook een deel van onze roedel!

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]