Maak kans op een shampoo- en verzorgingspakket van FRONTLINE PET CARE!

vuile hond

vuile hondHeb jij een “dirty dog”?

Advertentie

Modderige vacht, pikzwarte pootjes… honden maken zich graag vuil! Graag tot grote ergernis van hun baasje(s). Maakt jouw hond het ook graag te bont? Door te rollen in modder, viezigheid of gewoon over de grond? Dan willen we jouw leed een beetje verzachten! Door onze wedstrijd maak je immers kans op een shampoo- en verzorgingspakket van FRONTLINE PET CARE, waarmee jouw vieze vriend er in geen tijd weer netjes uitziet.
Meedoen is simpel: neem een foto van jouw “vuile hond”, stuur deze samen met een kort tekstje (maximum 3 zinnen) naar redactie@woef.be

14462748_10154557803188624_2487920203076201948_n

 

Advertentie

Wat zit er in het pakket:

  • Anti-klit & verstevigende shampoo
  • Shampoo voor witte vacht
  • Geurbestrijdende shampoo
  • Hydraterende spray
  • Reinigingsmousse 2 in 1

Veel succes!

Maak deel uit van onze roedel...

In een tijd als deze is het een uitdaging om betrouwbare informatie te vinden. WOEF helpt je echter het kaf van het koren te scheiden. Onze journalistiek wordt mogelijk gemaakt door betalende lezers en zorgt ervoor dat wij je op de hoogte kunnen houden van alles wat er gebeurt in de hondenwereld. Als abonnee ben jij de drijvende kracht achter onze verrassende verhalen en onmisbare informatie voor ieder hondenbaasje. Steun ons vandaag nog door een abonnement te nemen en krijg er een cadeaubon van Maxi Zoo bovenop.  Zo word jij ook een deel van onze roedel!

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]