Woefchallenge mei: Lievelingsspeeltje

Foto: © Hondermooi

Advertentie

Doe mee met onze maandelijkse fotochallenge en maak kans op een proefabonnement (drie maanden) op WOEF. De winnende foto publiceren we in de volgende editie van WOEF. Fotografe An Smedts (Hondermooi) geeft tips voor nog mooiere foto’s. Deze maand is het thema “lievelingsspeeltje”. 

Maak een leuke foto van je hond met zijn of haar lievelingsspeeltje! In volle actie, al poserend of al slapend: je hond laat je ongetwijfeld zelf wel zien hoe hij met zijn speelgoed wil vereeuwigd worden!

Advertentie

Post je foto op Instagram met de hashtag #woefchallenge en vermeld in het bijschrift “Mijn hond en zijn lievelingsspeeltje voor de Woefchallenge”. De mooiste foto wordt volgende maand gepubliceerd in WOEF!

FOTOGRAFIETIPS
An Smedts:
– Als honden spelen, kijken ze vaak naar beneden waardoor de ogen niet goed zichtbaar zijn. Maak een geluidje om de aandacht te trekken.
– Als je met een spiegelreflexcamera werkt, gebruik dan een sluitertijd van minstens 1/1000 seconde om beweging te bevriezen.
– Gebruik één scherpstelpunt en stel scherp op het dichtstbijzijnde oog.

Maak deel uit van onze roedel...

In een tijd als deze is het een uitdaging om betrouwbare informatie te vinden. WOEF helpt je echter het kaf van het koren te scheiden. Onze journalistiek wordt mogelijk gemaakt door betalende lezers en zorgt ervoor dat wij je op de hoogte kunnen houden van alles wat er gebeurt in de hondenwereld. Als abonnee ben jij de drijvende kracht achter onze verrassende verhalen en onmisbare informatie voor ieder hondenbaasje. Steun ons vandaag nog door een abonnement te nemen en krijg er een cadeaubon van Maxi Zoo bovenop.  Zo word jij ook een deel van onze roedel!

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]