Woefchallenge november: HALLOWEEN

Advertentie

Doe mee met onze maandelijkse fotochallenge en maak kans op een proefabonnement (drie maanden) op WOEF. De winnende foto publiceren we in de volgende editie van WOEF. Fotografe An Smedts (Hondermooi) geeft tips voor nog mooiere foto’s. Deze maand is het thema “Halloween”.

An Smedts: ‘‘Tijd om te griezelen, want op 31 oktober vieren we Halloween! Ga aan de slag met die pompoen om er een mooi griezellicht van te maken of maak twee gaten in een oud laken om je hond om te vormen tot een echt spookje. Laat je creativiteit de vrije loop en ga samen aan de slag met je hond om een originele griezelfoto te maken!’

Post je herfstfoto op Instagram met de hashtag #woefchallenge en vermeld als titel “Griezelen voor de Woefchallenge”. De leukste Halloweenfoto wordt volgende maand gepubliceerd in WOEF!

Advertentie

FOTOGRAFIETIPS
An:

  • Als je werkt met accessoires laat de hond hier dan eerst aan wennen voor je meteen voor het perfecte plaatje gaat. Plots een laken over je hond zijn kop doen of een heksenhoed opzetten kan bedreigend overkomen als je dat nooit eerder hebt gedaan. Houd altijd rekening met wat de hond zelf aankan.
  • Plaats je hond tegen een donkere achtergrond voor een extra griezeleffect.
  • Werk je met een wit laken zorg er dan voor dat dit niet overbelicht raakt. Check hiervoor het histogram in je camera.
Halloween hond

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Lees verder

Winkelwagen